DOELSTELLINGEN

 

 

 

Xochipilli vzw is een initiatief tot klankbewustzijn, sjamanisme, creativiteit en spiritualiteit.

Xochipilli is de inspirerende en zingende lentegodheid uit de Andes van de bloemen, de liefde, de dans en de muziek.

 

Alles is trilling, in beweging, in verbondenheid met elkaar.

De toon verbindt zich met de totale trilling van het lichaam, opent het gehele lichaam en brengt de geest in een rustige, alerte energie.

 

 

Door het principe van resonantie kan geluid gebruikt worden om de disharmonische frequenties van het lichaam tot normale, gezonde trillingen terug te brengen.

Vermits alles aan verandering onderhevig is, hebben chakra’s voortdurend tonen nodig om in evenwicht te komen.

 

 

De stem raakt direct de kern van pijn, verdriet en vreugde en heeft ook het vermogen pijn en verdriet te zuiveren en te helen. De helende stem is de oerkracht van de ziel, de expressie van de ziel. De ziel is de essentie van de mens en is trilling.

Healing is gebaseerd op trilling als scheppende basiskracht in het Universum. Healing is het in verbinding komen met je diepste kern, het herstellen van het contact met lichaam en ziel, het terugkeren naar de kernenergie en naar liefde tot jezelf, het ervaren van heelheid.

 

 

De helende stem opent het hart en geeft ruimte aan de intuïtieve en creatieve stem in ons. De helende stem herstelt het contact met de BRON.

Boventonen en de fysieke wereld zijn onderling met elkaar verbonden.

Boventonen worden aangewend om de balans te herstellen in de energiecentra van het fysieke lichaam en de resonantie in de hersenen te beïnvloeden. Een natuurlijke energiestroom komt vrij.

 

 

Ook de Aarde heeft klank nodig.

De sjamaan in mijzelf healt onze Planeet Aarde en verbindt Aarde en Kosmos met elkaar om, geïnspireerd door de wereld van klank, stem, muziek, beweging, dans en meditatie, tot bewustzijnsverruiming te komen.

 

 

In Licht, Liefde en Heilige Klank,

Thaïs

Xochipilli © 2010-2022 - all rights reserved, privacyverklaring