SJAMANISME

 

 

 

THAÏS is een moderne vrouwelijke sjamanca.

Zij begeleidt het proces tot zelfbevrijding.

Sjamanca Thaïs creëert een healingsruimte waarbij:

 

  • het energieveld van de healee mee gaat resoneren met de hogere frequenties van het Hogere Zelf en met universele liefde
  • energie stroomt in overeenstemming met de behoeften van dat moment
  • de hartsverbinding met de Ziel wordt hersteld
  • je potentieel geactiveerd wordt
  • disbalans in het energetisch lichaam wordt gecorrigeerd
  • het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd
  • een her-aanpassing van je DNA-structuur tot stand komt

 

In wezen zijn in de sjamanistische cultuur dieren, planten, stenen/mineralen, wind, regen en mensen constant in interactie, door eenzelfde energiestroom bewogen. Deze eenheidservaring is universeel.

 

In eerste instantie neemt de sjamaan/sjamanca de pure energie waar die in alles aanwezig is. Deze vibrerende energie is een onzichtbare kracht, ook “Spirit” genaamd. Deze onzichtbare krachten co-existeren met onze zichtbare wereld. Deze “Spirits” representeren het innerlijk leven van de sjamaan.

Multidimensionaliteit is alom tegenwoordig.

 

 

De sjamaan/sjamanca communiceert met deze andere dimensies vanuit verschillende gecombineerde technieken.

Vanuit de trance-ervaring bewaart de sjamaan/sjamanca volledige controle over de situatie. “Trance” betekent een hoge vorm van concentratie in aandacht en bewustzijn manifesteren.

De sjamaan/sjamanca doet verschillende energieën interageren vanuit de hartslag van de natuur, de beweging van de getijden, de wisseling van de seizoenen, de vijf elementen als water, vuur, lucht, ether en aarde in wisselwerking met de aanwezige energie.

De opgeroepen klanken creëren een vibrationeel niveau waarmee het bewustzijn van de sjamaan/sjamanca overeenstemt.

 

 

Om contact te maken met de wereld van de “Spirits” overstijgt de sjamaan/sjamanca de menselijke conditioneringen. Zo alleen is hij/zij in staat andere talen te spreken, de taal van de dieren of andere natuurwezens.

De sjamaan/sjamanca staat in zijn/haar eigen kracht. Hij/zij overstijgt de lagere frequenties en heeft meesterschap bereikt.

De sjamaan/sjamanca geeft zich over aan de stroom van het leven.

 

 

Het universum vraagt mij mijn sjamanistische kennis en gaven uit vorige levens in dienst te stellen van de Nieuwe Energie, van de Nieuwe Aarde en van de mensheid, vanuit onvoorwaardelijke liefde.

 

 

Het zij zo !

Xochipilli © 2010-2022 - all rights reserved, privacyverklaring